KUURNE: Norman Velghe en zijn echtgenote Annelore De Vriese van Norman Vastgoed.
Volledig scherm
PREMIUM
KUURNE: Norman Velghe en zijn echtgenote Annelore De Vriese van Norman Vastgoed. © LSI

Op huizenjacht in... Kuurne: “Puur, sfeervol en alles dichtbij.”

KuurneOp zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week trekken we naar Kuurne, samen met Norman Velghe (30) en zijn echtgenote Annelore De Vriese (30) van Vastgoed Norman. Sinds een tweetal jaar hebben ze op de hoek van de Gasthuisstraat en de Generaal Eisenhouwerstraat in Kuurne hun uitvalsbasis. Norman kan op zijn ervaring bij een Kortrijks immokantoor voortborduren en neemt het commerciële voor zijn rekening, Annelore zorgt als notarieel medewerker voor het administratief-juridische luik. “Een perfecte tandem”, zo klinkt het.

  1. Kosten verbouwing Quirine (33) en Willem (33) lopen aardig op: “We hadden die op 100.000 euro geschat, maar dat dreigt het dubbele te worden”
    PREMIUM
    Zoveel verdien ik

    Kosten verbouwing Quirine (33) en Willem (33) lopen aardig op: “We hadden die op 100.000 euro geschat, maar dat dreigt het dubbele te worden”

    Om hun gezin – en de verbouwing van hun droomhuis – draaiende te houden, hebben Quirine en Willem uit Kuurne zich enkele originele geldgewoontes aangemeten. “We geven onszelf zakgeld en betalen onze boodschappen cash. Zo bewaren we een beter zicht op onze uitgaven”, zegt Quirine. Voor ons maken ze de rekening op.