Nicolas Cauliez opent binnenkort zijn tattoo-zaak. "Waarom zou ik niet mogen werken in de meest ontsmette omgeving die er is?”
Volledig scherm
PREMIUM
Nicolas Cauliez opent binnenkort zijn tattoo-zaak. "Waarom zou ik niet mogen werken in de meest ontsmette omgeving die er is?” © Henk Deleu

Of het nu mag of niet, tattoo-artiest Nicolas doet zijn winkel weer open: “Elke weldenkende rechter zal me gelijk geven”

KuurneTattoo-artiest Nicolas Cauliez uit Kuurne is het beu. De verlenging van de huidige coronamaatregelen betekent dat hij, net als zijn collega’s, schoonheidsspecialisten en kappers, nog tot minstens 1 maart de deuren moet sluiten. “Genoeg is genoeg”, zegt hij. “Ik ga sowieso open. Dat we gedwongen moeten sluiten valt niet langer te verantwoorden, en elk weldenkende rechter zal dat ook vinden.”

 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Na achtervolging opgepakte inbreker nu ook verdacht van home-invasion op 78-jarige vrouw
  Diksmuide/Avelgem/Deerlijk

  Na achtervol­ging opgepakte inbreker nu ook verdacht van ho­me-invasion op 78-jarige vrouw

  Een dievenbende waarvan de hoofdverdachte in een half jaar 20 feiten in West-Vlaanderen zou hebben gepleegd, met als trieste uitschieter een home-invasion bij een 78-jarige vrouw in Oostkerke bij Diksmuide, is aangehouden door de Veurnse onderzoeksrechter. Het trio werd woensdagavond klemgereden in Deerlijk na een helse achtervolging, nadat ze op heterdaad waren betrapt in Avelgem. “We zijn de politie dankbaar dat de daders opgepakt zijn”, zegt de familie van de overvallen bewoonster uit Oostkerke.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"