De ploeg van Dreambaby Kuurne kijkt uit naar de start in de volledig vernieuwde winkel, na de brand van eind september.
Volledig scherm
De ploeg van Dreambaby Kuurne kijkt uit naar de start in de volledig vernieuwde winkel, na de brand van eind september. © RV

Na de brand: Dreambaby Kuurne huist in volledig vernieuwde winkel

Ze staan al te popelen, de medewerkers van Dreambaby Kuurne, om klanten te ontvangen in hun gloednieuwe winkel langs de Ringlaan. Komende woensdag is het zover. “De brand van enkele weken geleden zal dan nog slechts een nare herinnering zijn”, klinkt het.

0 reacties

 1. Coronacrisis inspireert eventbureau Kapcon tot mars tegen borstkanker: “We mikken op 2 miljoen stappen in mei, wandel met ons mee”
  Kortrijk

  Coronacri­sis inspireert eventbu­reau Kapcon tot mars tegen borstkan­ker: “We mikken op 2 miljoen stappen in mei, wandel met ons mee”

  Het team van Kapcon ging de voorbije maanden vaak wandelen, om in de coronacrisis mentale rust te vinden en de gezondheid op peil te houden. Het eventbureau gaat nu nog een stap verder, door in mei mee te doen met De Roze Mars voor Pink Ribbon. Dat is een vzw die tegen borstkanker strijdt. Kapcon roept op om mee te wandelen. Individueel, in groep, bedrijven,… iedereen is welkom. “We mikken op 2 miljoen stappen in mei”, zegt zaakvoerster Ann-Pascale Mommerency. Er strijden nu zo’n 100.000 vrouwen tegen borstkanker in ons land.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken