De pop-up van Dreambaby, die ondergebracht is in het magazijn van Dreamland, gaat vanaf woensdag weer open, zij het beperkt. De Dreamland-winkel ondervindt geen gevolgen van de brand.
Volledig scherm
De pop-up van Dreambaby, die ondergebracht is in het magazijn van Dreamland, gaat vanaf woensdag weer open, zij het beperkt. De Dreamland-winkel ondervindt geen gevolgen van de brand. © Hans Verbeke

Na brand in magazijn: pop-upzaak Dreambaby gaat woensdag weer open

De brand die zondagavond voornamelijk voor heel wat rookschade zorgde in het magazijn van de Dreamland-winkel in Kuurne, laat zich nog een tijdje voelen. In het magazijn is namelijk een pop-up Dreambaby gevestigd. Vanaf morgen is die, zij het beperkt, weer open.

 1. Tripel LeFort wint derde gouden medaille: “Het wordt internationaal gewaardeerd”
  Bellegem

  Tripel LeFort wint derde gouden medaille: “Het wordt internatio­naal gewaar­deerd”

  Tripel LeFort pakt goud op de Brussels Beer Challenge 2020 voor Best Belgian Style Tripel, twee jaar nadat Tripel LeFort al goud scoorde op de World Beer Awards en de World Beer Cup. “Het in 2016 gelanceerde bier wordt nationaal en internationaal enorm gewaardeerd tijdens blinde proeverijen”, zegt Nicolas Degryse, woordvoerder van Omer Vander Ghinste. De brouwerij in Bellegem lanceerde vorige week ook het nieuwe speciaalbier OMER. Brut Nature.
 1. Vluchtende moordverdachte belandt in water
  Play

  Vluchtende moordver­dach­te belandt in water

 2. Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektriciteitsleiding
  Play

  Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektrici­teits­lei­ding