Kerstavond, een avond waarop het eten al eens iets feestelijker mag zijn, leek een goed moment om de Huis van Wonterghem catering eens te testen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kerstavond, een avond waarop het eten al eens iets feestelijker mag zijn, leek een goed moment om de Huis van Wonterghem catering eens te testen. © Joyce Mesdag

LEKKER LOKAAL: toch een beetje feest dankzij Huis Van Wonterghem

kuurneHuis Van Wonterghem, dat vooral gekend is voor zijn feestzalen, startte begin dit jaar met een cateringdienst waar je het hele jaar door kan bestellen. Normaal is dat voor feestjes vanaf 30 personen, maar tijdens deze lockdown kan het ook vanaf één persoon. Kerstavond, een avond waarop het eten al eens iets feestelijker mag zijn, leek een goed moment om die catering eens te testen.

 1. Zuid-West-Vlaamse coronacijfers blijven stijgen, deels door zware uitbraak in woonzorgcentrum in Kuurne
  Zuid-West-Vlaanderen

  Zuid-West-Vlaam­se coronacij­fers blijven stijgen, deels door zware uitbraak in woonzorg­cen­trum in Kuurne

  De coronacijfers blijven stijgen in Zuid-West-Vlaanderen. Er waren 610 positieve gevallen tijdens de week van dinsdag 12 tot en met maandag 18 januari. Dat is een stijging van 9,2 procent in vergelijking met een vorig weekoverzicht van vier dagen geleden. Wat voor een stuk te maken heeft met een zware uitbraak in woonzorgcentrum Heilige Familie in Kuurne. De cijfers in Kuurne zijn op korte tijd zelfs zo goed als verdubbeld. Ook elders zijn de cijfers niet goed. Zo heeft Waregem nu meer vastgestelde besmettingen dan Kortrijk, terwijl Waregem de helft minder inwoners heeft.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"