Het Kuurns zwembad kreeg van de FOD Volksgezondheid een omgevingsvergunning zonder einddatum. Het goeie nieuws wordt gevierd met een kunstwerk van de Kuurnse graffiti-artiest David Duits.
Volledig scherm
Het Kuurns zwembad kreeg van de FOD Volksgezondheid een omgevingsvergunning zonder einddatum. Het goeie nieuws wordt gevierd met een kunstwerk van de Kuurnse graffiti-artiest David Duits. © Joyce Mesdag

Kuurns zwembad mag voor onbepaalde duur open blijven, en dat wordt gevierd met graffitikunstwerk

kuurneTerwijl overal in de regio andere steden en gemeenten moeten samenwerken om een zwembad aan te bieden, zullen de inwoners van Kuurne ook de komende jaren in eigen gemeente kunnen zwemmen. Het zwembad kreeg een omgevingsvergunning zonder einddatum. Het goeie nieuws wordt gevierd met een kunstwerk van de Kuurnse graffiti-artiest David Duits.

  1. Dierenopvangcentrum dient klacht in tegen onbekenden voor 9 gedumpte konijntjes
    Heule / Zwevegem

    Dierenop­vang­cen­trum dient klacht in tegen onbekenden voor 9 gedumpte konijntjes

    Dierenopvangcentrum De Leiestreek in Zwevegem dient klacht in tegen onbekenden nadat ze 9 vermoedelijk gedumpte konijntjes vonden in Heule. De konijntjes werden in de nacht van donderdag op vrijdag aangetroffen in de omgeving van Lenteleven in Heule. “Het kan ook zijn dat de diertjes ontsnapt zijn, maar toch dienen we klacht in voor de zekerheid", zegt Veerle Debaillie van het dierenopvangcentrum.