Een ontwerp van Sam Billen van kunstenaarscollectief Treepack prijkt nu op de gevel van de Kubox
Volledig scherm
Een ontwerp van Sam Billen van kunstenaarscollectief Treepack prijkt nu op de gevel van de Kubox © Kuurne

Kubox viert 15de verjaardag met kunstwerk op de gevel en een optreden van Bart Peeters

kuurneHet kunstwerk op de grijze zijgevel van de Kubox in Kuurne is klaar. Het is een kleurrijk werk geworden met een knipoog naar ezeltjes, een ontwerp van Sam Billen van kunstenaarscollectief Treepack. 

 1. Vergeet Werchter of Tomorrowland! Op deze 10 kleinere festivals in West-Vlaanderen feest je er deze zomer op los
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Vergeet Werchter of Tomorrow­land! Op deze 10 kleinere festivals in West-Vlaanderen feest je er deze zomer op los

  Last van knaldrang? Of gewoon zin in een feestje? Heel wat kleinere festivals werden de voorbije jaren getroffen door de pandemie en moesten ofwel edities annuleren ofwel coronaproof organiseren. Deze zomer is het aanbod opnieuw groot. We scrolden even door het overzicht en selecteerden enkele vaste waarden, een paar onbekende parels en een nieuw muziekevent.
 2. Vanaf nu kan je stadsapp Waregem downloaden
  Waregem

  Vanaf nu kan je stadsapp Waregem downloaden

  Vanaf nu kan je de nieuwe Waregem stadsapp downloaden via de appwinkels van Google en Apple. Deze op maat gemaakte app focust vooral op lokale handel en vrije tijd. Zo kan je er op een digitale klantenkaart Waregempunten mee sparen. Handelaars zetten zich in de kijker met eigen promoacties. En er is een digitale Waregembon in verwerkt. Kopen, schenken en betalen doe je voortaan rechtstreeks in en met de app. “We zetten zo een nieuwe stap als slimme stad en aantrekkelijke shoppingstad”, klinkt het bij het stadsbestuur.