Ook in Zonhoven gaat vandaag een Kletskassa open.
Volledig scherm
Ook in Zonhoven gaat vandaag een Kletskassa open. © Evi Ramaekers

Jumbo Kuurne krijgt ook een Kletskassa: “Zo gaan we de strijd aan tegen de eenzaamheid in onze maatschappij”

kuurneJumbo Kuurne krijgt een speciale Kletskassa, bedoeld voor klanten die een gezellige babbel wensen tijdens het afrekenen. “Met dit concept wil Jumbo op een laagdrempelige manier eenzaamheid bij haar klanten verminderen en voorkomen. Na het succes van de eerste Belgische Kletskassa in Jumbo Balen, wil de supermarktketen de speciale kassa ruimer inzetten in België”, zegt Sofie Van Brussel, filiaalmanager van Jumbo Kuurne.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Weg met die Movembersnor: hier kan kan je terecht voor een professionele scheerbeurt in het zuiden van West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Weg met die Movem­bersnor: hier kan kan je terecht voor een professio­ne­le scheer­beurt in het zuiden van West-Vlaanderen

  Tijdens de maand november laten mannen hun snor staan om aandacht te vestigen op fysieke en mentale gezondheid bij mannen. December is in zicht en dus loopt Movember stilaan op zijn einde. Tijd om die opgespaarde snor professioneel te laten bijwerken door een barbier. Wij zochten alvast vijf barbershops in het zuiden van West-Vlaanderen.