Gunther Lamoot stond afgelopen weekend in voor de presentatie op Road Rock. Naar goeie gewoonte haalde hij enkele grove moppen boven.
Volledig scherm
PREMIUM
Gunther Lamoot stond afgelopen weekend in voor de presentatie op Road Rock. Naar goeie gewoonte haalde hij enkele grove moppen boven. © Cindy Frey/ Noortje Palmers

“Het vlees van die slager is rot en komt van dode varkens met aids”: organisatie Road Rock verontschuldigt zich na ‘mopje’ van Gunther Lamoot

kuurneEen mopje van komiek Gunther Lamoot, op het podium van het festival Road Rock in Kuurne, heeft de afgelopen dagen veel teweeggebracht in het dorp. Zelfs in die mate dat de organisatie zich openlijk heeft geëxcuseerd. Lamoot beweerde dat hem 500 euro beloofd was door een lokale slager, om op het podium te zeggen dat zijn concurrent ‘vort vlees’ verkocht. De komiek mag dan flink wat fans hebben, uit Kuurne lijken die niet meteen te komen.

 1. Wekelijkse markt verhuist voor het eerst naar Zuiderpromenade: “Bedoeling om dit de vaste uitwijkstek te maken”
  waregem

  Wekelijkse markt verhuist voor het eerst naar Zuiderpro­me­na­de: “Bedoeling om dit de vaste uitwijk­stek te maken”

  De Waregemse zaterdagmarkt verhuist vanaf deze zaterdag voor het eerst naar de nieuwe Zuiderpromenade. De wekelijkse markt blijft daarmee voor het eerst in het centrum van de stad, ook als de kramen moeten uitwijken voor een activiteit op de Markt. “Parking Olm vormde vroeger het alternatief, maar dat kostte ons parkeerplaatsen”, zegt schepen Kristof Chanterie. “De nieuwe locatie niet.”
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.