Diedjies terug open
zaakvoerder Gregory Van Wonterghem en marketing verantwoordelijke Nathan De Groote
Volledig scherm
Diedjies terug open zaakvoerder Gregory Van Wonterghem en marketing verantwoordelijke Nathan De Groote © Henk Deleu

De dansvloer van Diedjies is opnieuw klaar voor duizenden voeten: “Eindelijk draaien we hier weer op volle toeren”

kuurneNa een coronastilte van anderhalf jaar wordt er op zondag 26 september voor het eerst weer gefuifd in discotheek Diedjies. Het nachtleven gaat normaal pas open op 1 oktober, maar de discotheek opent vroeger, mét het Covid Safe Ticket. “Eindelijk weer de juiste stress ‘s morgens: gezonde”, glundert zaakvoerder Gregory Van Wonterghem.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. ASSISEN. Davy Kesteman (32) veroordeeld tot 23 jaar opsluiting voor moordende crash met Sharon (22): hof stuurt hem niet meteen naar gevangenis
  Boezinge/Vleteren/Poperinge/Brugge

  ASSISEN. Davy Kesteman (32) veroor­deeld tot 23 jaar opsluiting voor moordende crash met Sharon (22): hof stuurt hem niet meteen naar gevangenis

  Davy Kesteman (32) heeft in het Brugse assisenhof 23 jaar opsluiting gekregen voor de moord op Sharon Gruwez (22) uit Boezinge. “We krijgen Sharon nooit meer terug, maar dit is wel een last die van onze schouders valt”, reageert de vader van het slachtoffer. Het hof wees de onmiddellijke aanhouding van de beschuldigde wel af, waardoor hij niet meteen naar de gevangenis moet.