Een illustratiebeeld van een bestaande Coolbluewinkel. Binnenkort komt er één in Kuurne.
Volledig scherm
Een illustratiebeeld van een bestaande Coolbluewinkel. Binnenkort komt er één in Kuurne. © Coolblue

Coolblue opent weldra winkel in voormalig Brantano-pand in Kuurne

kuurneOnline retailer Coolblue opent eind dit jaar een winkel in Kuurne, in het voormalige Brantano-pand langs de Brugsesteenweg. Op een oppervlakte van 1.000 vierkante meter zullen klanten er meer dan 1.000 producten kunnen uitproberen. Dit wordt de achttiende winkel van Coolblue, en – na Antwerpen, Zaventem, Gent, Brussel en Hasselt - de zesde in België.

  1. Eerste publieke borstvoedingsbank van België staat in Kortrijk: “We willen taboe doorbreken, het is de natuurlijkste zaak ter wereld”
    Kortrijk

    Eerste publieke borstvoe­dings­bank van België staat in Kortrijk: “We willen taboe doorbreken, het is de natuurlijk­ste zaak ter wereld”

    Op de Grote Markt in Kortrijk kunnen mama’s tot eind augustus de allereerste borstvoedingsbank van het land uitproberen. Het is een initiatief van femtechmerk Elvie om het taboe rond borstvoeden in het openbaar te doorbreken. De bank promoot borstvoeden en afkolven ‘en plein public’, in het teken van de Wereld Borstvoedingsweek van 1 tot en met 7 augustus. “We benadrukken dat het de natuurlijkste zaak ter wereld is”, klinkt het bij Elvie.