Veel van de gecontroleerde weggebruikers woonden in Huis Van Wonterghem het evenement Chrono bij. (archieffoto als illustratie)
Volledig scherm
Veel van de gecontroleerde weggebruikers woonden in Huis Van Wonterghem het evenement Chrono bij. (archieffoto als illustratie) © Diedjies

Chrono-fuifgangers vragen zelf alcoholtest, politie krijgt ijsjes van omwonenden

KuurneEen goed gevoel, om verschillende redenen. Dat hielden de politie maar ook veel weggebruikers over aan een alcoholcontrole die woensdagavond werd gehouden in Kuurne. Slechts enkele bestuurders hadden iets te veel gedronken.

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. TERRASTIP. Mania-k café in Roeselare: Streling voor het oog én de smaakpapillen
  PREMIUM
  Roeselare

  TERRASTIP. Mania-k café in Roeselare: Streling voor het oog én de smaakpapil­len

  Niets heerlijker dan tijdens de zomer genieten van lekker eten op een gezellig terras. Wij gingen op zoek naar een verborgen parel in Roeselare en belandden op het rooftop terras van het Mania-k café langs de Hendrik Consciencestraat. Dat chef Thomas Dejonckheere geselecteerd is voor de finale ‘Eerste Kok van België 2023’ leek ons daarbij alleen maar een pluspunt. Proef en geniet je mee?