Medezaakvoerder Bram Vandenbussche en zijn echtgenote Deborah Wullaert geven de eerste spadesteek.
Volledig scherm
Medezaakvoerder Bram Vandenbussche en zijn echtgenote Deborah Wullaert geven de eerste spadesteek. © Henk Deleu

Carrosserie Vandenbussche geeft eerste spadesteek op Barco-site: “Nieuwe werkplaats wordt 6 keer groter”

De eerste spadesteek is gegeven voor Carrosserie Vandenbussche op de oude Barco-site, langs de Noordlaan in Kuurne. Het bedrijf komt uit Gullegem, en vond langs de Noordlaan de ideale, nieuwe locatie. “Hier hebben we meer ruimte, zijn we beter bereikbaar en meer zichtbaar”, zegt Bram Vandenbussche, die de zaak uitbaat samen met zijn vader Rudi.

0 reacties

  1. Vrienden houden muziektreffen om jong gezin van vijf na brand aan nieuw huis te helpen: “We staan er niet alleen voor, de steun is overweldigend”
    PREMIUM
    Kortrijk/Bellegem

    Vrienden houden muziektref­fen om jong gezin van vijf na brand aan nieuw huis te helpen: “We staan er niet alleen voor, de steun is overweldi­gend”

    Bijna drie maanden nadat Peter Eeckhout, Debbie Neirijnck en hun drie kinderen hun ecologische woning in Bellegem in vlammen zagen opgaan, klaart de hemel steeds meer op, met dank aan tal van initiatieven om hen weer op weg te helpen. Vrienden houden vandaag zaterdag 21 mei een muziektreffen voor het gezin, aan biercafé Gainsbar op de Vlasmarkt in Kortrijk. “Mede door alle hulp hopen we binnen twee jaar een nieuw huis te hebben”, vertelt Peter ‘Keide’ Eeckhout.