Joeri Verbeeck (23).
Volledig scherm
PREMIUM
Joeri Verbeeck (23). © Tiktok + Jan Aelberts

“Ben je te lang op de barbecue blijven liggen?”: zwaar verminkte Joeri plaatst TikTok-filmpje en krijgt meteen lading giftige reacties

Kortrijk/Kuurne“Ik hoop dat die internettrollen wegkruipen van schaamte.” Stijn Verbeeck (26) uit Heule is razend. Nadat zijn broer Joeri (23), die zes jaar geleden zwaar verminkt raakte bij een verkeersongeval, een TikTok-filmpje postte, kreeg hij hopen bagger over zich heen. Joeri probeert het zich niet aan te trekken, maar zijn grote broer neemt het voor hem op in een lange brief aan de pesters op Facebook. “Ik zat aan de ontbijttafel en kreeg meteen geen hap meer door mijn keel toen ik die reacties las”, zegt hij.

 1. Heraanleg gevel houdt café Den Bras niet tegen: “We openen terras ‘De Stelling’, kom allemaal kijken”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Heraanleg gevel houdt café Den Bras niet tegen: “We openen terras ‘De Stelling’, kom allemaal kijken”

  Een opknapbeurt van de gevel van Den Bras vormt geen bezwaar om het terras van de gezellige bruine kroeg met steengoeie muziek al vanaf 8 mei te heropenen. De goesting is veel te groot om er weer in te vliegen. “We pakken met een nieuw concept uit: café ‘De Stelling’”, lacht uitbater Peter Deurinck (56). Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Leiestreek kan je hier lezen.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?