De tachtiger reed met zijn auto de drie trapjes van het plein naar beneden.
Volledig scherm
De tachtiger reed met zijn auto de drie trapjes van het plein naar beneden. © Google Streetview

21 dagen rijverbod voor tachtiger die met auto trapjes afrijdt

Een 80-jarige automobilist uit Kuurne die met ruim 2 promille alcohol in het bloed met zijn auto de drie trapjes op het binnenplein van Ter Groenen Boomgaard in Kuurne afdonderde, moet zijn voertuig 21 dagen langs de kant laten staan. Dat besliste de politierechter in Kortrijk.

0 reacties

 1. Stefaan (50) waagt zich aan halve triatlon voor het goede doel: “Ik ben een goede vriendin aan kanker verloren en als begrafenisondernemer heb ik al veel uitvaarten verzorgd van mensen die aan de ziekte gestorven zijn”
  PREMIUM

  Stefaan (50) waagt zich aan halve triatlon voor het goede doel: “Ik ben een goede vriendin aan kanker verloren en als begrafenis­on­der­ne­mer heb ik al veel uitvaarten verzorgd van mensen die aan de ziekte gestorven zijn”

  Een halve eeuw, een halve triatlon. Net nu hij vijftig jaar geworden is vond Stefaan Snoeck het wel toepasselijk om nog eens een sportieve uitdaging van formaat aan te gaan. Hij traint al negen maanden fanatiek om op zondag 18 juni een halve triatlon te kunnen lopen. Dat doet de begrafenisondernemer niet zomaar. Met zijn actie wil hij het een therapiehuis voor jongeren in Izegem en Kom op tegen Kanker steunen. “Zelf ben ik een goede vriendin aan kanker verloren en als begrafenisondernemer heb ik in al die jaren veel uitvaarten verzorgd van mensen die aan de ziekte gestorven zijn. Dat blijft aan je vel kleven.”
  Izegem
 2. Topduif Wout met marktwaarde van één miljoen euro is in één klap niets meer waard
  PREMIUM

  Topduif Wout met marktwaar­de van één miljoen euro is in één klap niets meer waard

  Opschudding in duivenland: een waardevol prijsbeest in het West-Vlaamse Desselgem, die net nog een nieuwe belangrijke overwinning had behaald, is plots waardeloos. Of hoe een duif die ooit een miljoen euro waard was nu plots “niet meer is dan een ordinaire stadsduif”. En dat allemaal door ruzie tussen de eigenaar en de verzorger, die elkaar met de vinger wijzen. Maar wat is er dan precies gebeurd en waarom is daarmee de identiteit van de duif uitgewist?
  Waregem