Op 1 december organiseren de 11.11.11-vrijwilligers van Kuurne samen met de gemeente voor het eerst een 11.trail in hun gemeente.
Volledig scherm
Op 1 december organiseren de 11.11.11-vrijwilligers van Kuurne samen met de gemeente voor het eerst een 11.trail in hun gemeente. © 11.Trail

11.Trail viert 40ste verjaardag 11.11.11-werking in Kuurne

Op 1 december organiseren de 11.11.11-vrijwilligers van Kuurne samen met de gemeente voor het eerst een 11.trail in hun gemeente, een urban trail ten voordele van 11.11.11. De vrijwilligersgroep van Kuurne roept de 11.11.11-trail onder andere in het leven om de 40ste verjaardag van de 11.11.11-activiteiten in Kuurne in de verf zetten.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil