Het oorlogsdagboek Het Achterhuis van Anne Frank in het veilingshuis Burgersdijk & Nierman. De zeldzame eerste druk wordt vandaag geveild. Het gaat om een bijzonder exemplaar omdat het nog de originele stofomslag heeft.
Volledig scherm
Het oorlogsdagboek Het Achterhuis van Anne Frank in het veilingshuis Burgersdijk & Nierman. De zeldzame eerste druk wordt vandaag geveild. Het gaat om een bijzonder exemplaar omdat het nog de originele stofomslag heeft. © ANP

Zeldzame eerste druk oorlogsdagboek van Anne Frank gaat vandaag onder de hamer

Een zeldzame eerste druk van het oorlogsdagboek Het Achterhuis van Anne Frank wordt vandaag geveild. Het gaat om een bijzonder exemplaar omdat het nog de originele stofomslag heeft. Van de meeste andere eerste edities zijn de stofomslagen kwijtgeraakt of erg beschadigd geraakt.

  1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
    Energie

    Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

    Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.