De succesvolle podcast 'de volksjury' is een creatie van Laura Scheerlinck (boven) en Silke Vandenbroeck (onder).
Volledig scherm
PREMIUM
De succesvolle podcast 'de volksjury' is een creatie van Laura Scheerlinck (boven) en Silke Vandenbroeck (onder). © RR

Van een nietjespistool tot een moorddadige uil: de strafste zaken en weetjes uit podcast 'De Volksjury’

Literatuur‘De volksjury’ is de best beluisterde true crime-podcast in Vlaanderen. Bedenksters Silke Vandenbroeck (30) en Laura Scheerlinck (28) hebben hun strafste verhalen en weetjes over spraakmakende moordzaken nu ook gebundeld in een boek. Van ‘hoe overleef je een gifmoordpoging’ tot ‘wat doet een wetsdokter met een lichaam in stukken’: een greep uit hun crimineel sterke aanbod.

0 reacties

 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. ‘Witse’-scenarist Ward Hulselmans openhartig over alcoholverslaving in nieuw boek
  Literatuur

  ‘Wit­se’-scenarist Ward Hulselmans openhartig over alcoholver­sla­ving in nieuw boek

  In zijn tweede boek ‘Morgen word ik nuchter’ vertelt Ward Hulselmans (71) openhartig over zijn gevecht tegen alcohol. De voormalige scenarist van ‘Witse’ en ‘Salamander’ combineert daarvoor de realiteit met de fictie. Naar aanleiding van de drank- en drugsverslaving van zijn stiefzoon doet hij nu ook zijn eigen verhaal. “Als ik de strijd had gewonnen, kon hij dat ook”, schrijft Hulselmans.