Tiny en haar verwarde opa.
Volledig scherm
Tiny en haar verwarde opa. © Casterman, 2019. Het personage “Tiny” is gecreëerd door Gilbert Delahaye en Marcel Marlier / Léaucour Créations

'Tiny en haar verwarde opa' moeten Alzheimer bespreekbaar maken

De Nationale Alzheimer Liga komt met een speciale editie van de kinderboekenreeks Tiny, over de ziekte van Alzheimer. Dat gebeurt naar aanleiding van de 25ste Wereld Alzheimer Dag morgen. Het jonge meisje leert er omgaan met haar "verwarde opa", aldus de Liga.

1 reactie

 • Peter Janssen

  1 jaar geleden
  In de jaren zestig al werden bepaalde afgelijnde regio's in UK/europa door chemtrails besproeid...aluminium, cadmium, kwik en andere zware metalen werden jarenlang verspreid door speciaal uitgeruste vliegtuigen om de gevolgen en het ziekteverloop in kaart te brengen.Nu zien we het resultaat van deze experimenten met toename van neurodegeneratieve ziektes zoals dementie, alzheimer etc..tot gevolg.
 1. Rhonda Byrne, de vrouw achter ‘The Secret’, deelt nieuwe inzichten: “Mijn leven is 180 graden gedraaid”
  PREMIUM
  Literatuur

  Rhonda Byrne, de vrouw achter ‘The Secret’, deelt nieuwe inzichten: “Mijn leven is 180 graden gedraaid”

  Sinds de Australische Rhonda Byrne in 2006 de ultieme formule voor een gelukkig en succesvol leven bekendmaakte, kreeg ze wereldwijd veel navolging. Tot haar fans behoren onder anderen Oprah Winfrey, Nicole Kidman, Scarlett Johansson en Meg Ryan. In eigen land putten BV’s als Gene Thomas en Karen Damen dan weer kracht uit ‘The Secret’. Veertien jaar na die revelatie gaat Byrne in ‘The Greatest Secret’ nog een stapje verder: “Een leven zonder lijden is mogelijk.”
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatiecentrum
  Play
  covid-19

  Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatie­cen­trum