Marcelo Ballardin
Volledig scherm
PREMIUM
Marcelo Ballardin © Joris Casaer

Thuis bij Marcelo Ballardin: “Bij Hertog Jan heb ik zoveel scheldwoorden gehoord. Echt, ze maakten me kapot”

BVAls een haat-liefdeverhouding, zo omschrijft sterrenchef en tv-figuur Marcelo Ballardin (41) zijn relatie met zijn Gentse restaurant Oak, waarover hij nu een kookboek uitbrengt. Maar van opgeven is geen sprake. “Ik ben de hundred percent guy. Ik ga voluit, altijd”, vertelt hij aan ‘De Morgen’. Een gesprek over de liefde voor koken, de stress van zijn eigen restaurant en de stage bij Hertog Jan die hem gevormd heeft. “Met sommige van die gasten praat ik nog altijd niet.”

  1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
    Livios

    Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

    Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.