Jeroen Olyslaegers, Walter van den Berg, Lize Spit, Alfred Birney, Arnon Grunberg (op de foto zijn plaatsvervanger Jasper Henderson) en Marja Pruis waren vorig jaar genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2017, die uiteindelijk door Alfred Birney gewonnen werd.
Volledig scherm
Jeroen Olyslaegers, Walter van den Berg, Lize Spit, Alfred Birney, Arnon Grunberg (op de foto zijn plaatsvervanger Jasper Henderson) en Marja Pruis waren vorig jaar genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2017, die uiteindelijk door Alfred Birney gewonnen werd. © ANP

Nieuwe grote prijs voor experimentele literatuur in Nederlands taalgebied: de Sybren Poletprijs

Nederland krijgt er een nieuwe grote literaire prijs bij: de Sybren Poletprijs. De prijs voor experimentele literatuur is vernoemd naar de in 2015 overleden Nederlandse dichter, schrijver en essayist Sybren Polet. 

0 reacties

  1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
    Gouden Formule 1
    6

    Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

    Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.