Morrissey
Volledig scherm
Morrissey © ANP

Morrissey schreef de slechtste seksscène van het jaar

De debuutroman van Morrissey heeft al een prijs gewonnen, al zal de voormalige frontman van The Smiths daar niet erg opgetogen over zijn. De Bad Sex Award 2015 bekroont de schrijver van de slechtste seksscène van het jaar.

 1. Sterren zijn ook maar mensen: fotoboek toont acteurs achter de schermen van het theater
  Celebrities

  Sterren zijn ook maar mensen: fotoboek toont acteurs achter de schermen van het theater

  Van Orlando Bloom tot Anthony Hopkins: zelfs de grootste filmsterren kan je af en toe in de theaters van het Londense West End vinden. Het publiek ziet hen dan schitteren op de planken, maar voor ze het podium opstappen, bereiden zij zich - net zoals iedereen - backstage voor in de kleedkamers. Een wereld waar niemand welkom is, behalve Simon Annand. De Britse fotograaf mocht de grootsten der aarde fotograferen achter de schermen en bundelde de mooiste portretfoto’s in het boek ‘Time to Act’.
 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. Mijn Beste Boek. Herman Brusselmans over zijn favoriete boeken: “Op mijn leeftijd is het moeilijk om nog onder de indruk te geraken”
  Kunst & Literatuur

  Mijn Beste Boek. Herman Brussel­mans over zijn favoriete boeken: “Op mijn leeftijd is het moeilijk om nog onder de indruk te geraken”

  Geen traditionele Boekenbeurs dit jaar, maar met de herfstvakantie in het verschiet is dit wél de periode om aandacht te besteden aan onze auteurs én boeken. Gedurende twee weken fileert een van hen zijn eigen oeuvre en het huidige aanbod voor het Feest van het Boek, met als resultaat enkele tips voor een bezoek aan de boekenwinkel. Herman Brusselmans (63), goed voor 82 titels, bij de spits af. “Soms twijfel ik er aan of er nog wel een volgend boek moet komen.”
 1. Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

  Mag je flirten buiten de relatie? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias