Komiek Hans Teeuwen maakt Nederlandse ‘woke’ cultuursector met de grond gelijk: “Ideologen maken de kunst kapot”

Komiek Hans Teeuwen neemt nooit een blad voor de mond en doet in een nieuwe video op sociale media zijn reputatie alle eer aan. De cabaretier die ook in Vlaanderen steevast voor uitverkochte grote zalen speelt, haalt op geheel eigen wijze uit naar de Nederlandse kunst - en cultuursector. “Ideologen maken de kunst kapot”.

12 reacties

 • Wouter Van de Walle

  22 uur geleden
  Gelijk heeft hij
 • Johny Deketel

  22 uur geleden
  Zo ver zijn we al gekomen dat een cabaretier als enige met gezond verstand de waarheid moet komen vertellen terwijl de politiekers met hun kop in het zand blijven uit schrik om een stem te verliezen.
 • Kris Leynen

  23 uur geleden
  Sommige woke personen, discrimineren de , zelfs ietwat conservatieve mening. Moeilijk om nog een debat opgestart te krijgen.
 • Ingrid Hoolants

  24 uur geleden
  Aanrader : documentaire Future Shocked van filmmaker Johan Van Schaeren in Cinema Zed in Leuven! Zet de kerk weer in het midden en wake up!
 • Wim Wuytack

  1 dag geleden
  We leven nu eenmaal in een lange tenen maatschappij, gelukkig zijn onze gedachten nog vrij. Als de rest wordt gecensureerd.
 1. Auteur Sylvia Van Driessche steunt de #MeToo-beweging: “Maar we mogen er ook geen heksenjacht van maken zoals in de States”
  PREMIUM
  Showbizz
  1

  Auteur Sylvia Van Driessche steunt de #Me­Too-beweging: “Maar we mogen er ook geen heksen­jacht van maken zoals in de States”

  Verhalen over grensoverschrijdend gedrag zijn schering en inslag, nu ook in de scheidingskwestie tussen Bill en Melinda Gates. Sommige mannen kunnen kennelijk nog altijd niet het verschil maken tussen wat kan en niet kan in hun omgang met vrouwen, en dat is meteen ook het thema van het nieuwe boek van Sylvia Van Driessche (44), haar eerste voor een volwassen publiek, ‘Een hele lieve fuck you’, een provocatieve titel voor een explosief verhaal.