Komiek Hans Teeuwen maakt Nederlandse ‘woke’ cultuursector met de grond gelijk: “Ideologen maken de kunst kapot”

Komiek Hans Teeuwen neemt nooit een blad voor de mond en doet in een nieuwe video op sociale media zijn reputatie alle eer aan. De cabaretier die ook in Vlaanderen steevast voor uitverkochte grote zalen speelt, haalt op geheel eigen wijze uit naar de Nederlandse kunst - en cultuursector. “Ideologen maken de kunst kapot”.

14 reacties

 • Linda Heintjens

  11 maanden geleden
  Dank Hans, dat u voor ons de hete kastanjes uit het vuur haalt!
 • DIRK VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Overschot van gelijk !
 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  Gelijk heeft hij
 • Johny Deketel

  1 jaar geleden
  Zo ver zijn we al gekomen dat een cabaretier als enige met gezond verstand de waarheid moet komen vertellen terwijl de politiekers met hun kop in het zand blijven uit schrik om een stem te verliezen.
 • Kris Leynen

  1 jaar geleden
  Sommige woke personen, discrimineren de , zelfs ietwat conservatieve mening. Moeilijk om nog een debat opgestart te krijgen.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Zin geven aan het zinloze: 50 Oekraïense kunstenaars laten wrede realiteit van oorlog zien met aangrijpende expositie

  Zin geven aan het zinloze: 50 Oekraïense kunste­naars laten wrede realiteit van oorlog zien met aangrijpen­de expositie

  Traditioneel Oekraïens borduurwerk met wapens en militaire helikopters, een portret van de Russische dichter Aleksandr Poesjkin beklad met graffiti, foto’s van keurig geklede schoolverlaters die in de ruïnes staan van een gebombardeerd gebouw in Charkiv: het is allemaal te zien op een tentoonstelling van de nieuwste kunstwerken van Oekraïne. De expositie opende vorige week in Brussel en reist nu doorheen heel Europa.