‘Jonge Picasso’ Andres (10) verovert kunstwereld: “Zijn werken gingen al voor 239.000 euro de deur uit”

KunstAndres Valencia uit San Diego is nog maar 10 jaar oud en is nu al een grote naam in de hedendaagse kunstwereld. Zijn schilderijen in surrealistische stijl werden al aangekocht door verschillende rijke verzamelaars, waaronder Tommy Mottola en Jessica Goldman Srebnick.

8 reacties

 • Vlander Demulder

  4 maanden geleden
  ik doe het voor de helft van de prijs
 • Jean Schepens

  4 maanden geleden
  een zéér juiste én terechte analyse van collega briefschrijver B. De Keyzer ! NONKELJEAN
 • Peter Ceulemans

  4 maanden geleden
  Smaken ,kleuren enz . Kan je niet over discuteren het is wat de mensen eraan willen geven , Ik heb al schandaliger werken zien hangen en verkopen zie maar is wat jan hoet heeft verwezelijkt het zijn de mensen die achterstaan en verkopen jan hoet kon de mensen zo bespelen en kunstenaars aanpraten die op niks trokken maar door hem wel wat geworden zijn kunst is heel breed of wel ben je fan of niet begin er maar aan om altijd met nieuwe ideen af te komen en te maken groetjes
 • Christine Blanckaert

  4 maanden geleden
  Prachtig hoe een kind van 10 jaar zich op deze manier mag en kan uitleven. En op zo'n leeftijd al denken om een deel aan goede doelen te schenken. Ontroerend als je ziet dat zoiets nog bestaat, maar vooral op zo'n jonge leeftijd begaan zijn met anderen. Hier kunnen zelfs vele ouderen iets van leren.
 • Bert Vandamme

  4 maanden geleden
  Met alle respect, maar zoiets kan ik ook tekenen.. Het brengt mij op ideeën, dank u!