Deborah Van Laer vertelt in Dag Allemaal over haar tweede boek 'Herstel'.
Volledig scherm
PREMIUM
Deborah Van Laer vertelt in Dag Allemaal over haar tweede boek 'Herstel'. © Kristof Ghyselinck

Deborah Van Laer schrijft boek over carrièreswitch van prostituee naar therapeute: “Ik verdiende tot duizend euro per dag”

Kunst & LiteratuurZe spoot zoveel drugs dat haar armen zwart zagen, een verslaving die ze bekostigde met een ‘carrière’ als prostituee en pornoactrice. Vandaag heeft Deborah Van Laer (45) haar leven echter volledig omgegooid, en werkt ze zelf in de verslavingszorg. “Ik heb eerst acht jaar aan mezelf moeten werken voor ik als therapeute andere mensen kon gaan helpen.”

4 reacties

 • John Dupont

  1 maand geleden
  Knappe prestatie en een dikke proficiat. Je zal vele een steun zijn.
 • Mathieu Vangerven

  1 maand geleden
  Ik begrijp niet dat ze zoveel geld heeft verdiend als iedereen zegt dat de meisjes van plezier het zout niet op hum patatten verdienen.
 • lars erikson

  1 maand geleden
  Een voorbeeld
 • Imre Carpels

  1 maand geleden
  Dit is klasse! Iemand dat zelf een verleden heeft kan zich perfect inleven in behoeften van mensen die het nodig hebben! Super die switch ! Je mag zeker trots zijn op je zelf
 1. Ex-sekswerker Deborah (45) openhartig over vroeger leven: “Ik was zó vernederd in die hotelkamer, ik wilde opnieuw controle over mannen”
  PREMIUM
  BRASSCHAAT

  Ex-sekswerker Deborah (45) openhartig over vroeger leven: “Ik was zó vernederd in die hotelkamer, ik wilde opnieuw controle over mannen”

  Het mag een mirakel heten dat Deborah Van Laer (45) er überhaupt nog is. Als tiener vluchtte ze weg van huis, ze raakte zwaar verslingerd aan drank en drugs én belandde in de wereld van sekswerk. Tot de moeder van vier uit Brasschaat het welletjes vond geweest. Ze gooide haar leven totaal om en werd traumatherapeut. Haar ongelofelijke verhaal pende Deborah al eens neer in de bestseller ‘Van Hooker tot Healer’. En nu ligt het vervolg in de rekken: ‘Herstel’. “Of ik ergens spijt van heb? Eigenlijk niet. Behalve dan misschien dat ik op mijn 16de een afscheidsbrief achterliet en met de noorderzon vertrok.”
 2. De grootste zoektocht in de Britse geschiedenis: zo zette de mysterieuze verdwijning van Agatha Christie de wereld op z'n kop
  PREMIUM
  Kunst & Literatuur

  De grootste zoektocht in de Britse geschiede­nis: zo zette de mysterieu­ze verdwij­ning van Agatha Christie de wereld op z'n kop

  Agatha Christie is dankzij haar ongeëvenaarde oeuvre aan detectiveromans de bestverkochte auteur aller tijden. Op haar 36ste bezorgde ze de wereld echter de meest intrigerende en spannende nagelbijter van haar carrière toen ze plots spoorloos verdween, en de grootste zoektocht in de Britse geschiedenis werd geopend. Was ze ontvoerd of had ze haar verdwijning zelf in scène gezet?
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"