Joan Didion in 2005.
Volledig scherm
Joan Didion in 2005. © AP

Amerikaanse auteur Joan Didion (87) overleden

De Amerikaanse auteur en exponent van het zogenaamde New Journalism Joan Didion is donderdag op 87-jarige leeftijd overleden. Dat meldt ‘The New York Times‘. 

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Damien Hirst verkoopt eigen kunstwerken als NFT's en steekt ze dan in brand

  Damien Hirst verkoopt eigen kunstwer­ken als NFT's en steekt ze dan in brand

  De Britse kunstenaar Damien Hirst had het aangekondigd en hij voert het nu ook uit. Kopers van de werken uit zijn laatste project ‘The Currency’ konden het fysieke exemplaar kiezen of dat laten verbranden en enkel de digitale versie in de vorm van een NFT behouden. Duizenden kopers kozen het laatste en Hirst is in zijn galerij in Londen dinsdag met het verbranden begonnen. Hij gaat daarmee nog door tot eind oktober.
 3. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.