De zwaar bevuilde terreinwagen knalde door een haag, op een paal en omheining in Wielsbeke.
Volledig scherm
De zwaar bevuilde terreinwagen knalde door een haag, op een paal en omheining in Wielsbeke. © LSI

Terreinwagen zorgt na 4x4-event voor ravage in Wielsbeke

Wielsbeke/Kruisem/EgemOp de weg tussen Ooigem en Wielsbeke zorgde een 24-jarige automobilist uit Kruisem zondagavond met zijn zware terreinwagen voor een ravage. Hij week rechts van de weg af, ploeterde door een haag, knalde tegen een paal en vernielde een meterslange omheining. Hij bleef zelf ongedeerd maar zijn auto liep zware schade op. Zijn rijbewijs is voor 15 dagen ingetrokken.

 1. Tasanee (29) brengt met start-up stijlvolle en ecologische polo’s op de markt: “Dankzij wisselbare kragen en tijdloze kleuren raken ze niet uit de mode”
  PREMIUM
  Kruisem

  Tasanee (29) brengt met start-up stijlvolle en ecologi­sche polo’s op de markt: “Dankzij wisselbare kragen en tijdloze kleuren raken ze niet uit de mode”

  Een stijlvol poloshirt dat ecologisch en multifunctioneel is? Tasanee Sonck (29) uit Kruisem brengt het op de markt met haar start-up Colet - Collars in Colours. Ze vervaardigt damespolo’s uit bamboetextiel en voorziet die van een afritsbare kraag. “Daardoor draag je de comfortabele poloshirts tijdens het sporten, op het werk en in je vrije tijd", zegt Tasanee.
 2. Van Delicioso tot Cream&Crunch: in deze 10 ijssalons in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen geniet jij van een verfrissend ijsje
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van Delicioso tot Cream&Crunch: in deze 10 ijssalons in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen geniet jij van een verfris­send ijsje

  We krijgen deze week te maken met een hittegolf, en wat kan dan beter smaken dan een lekker ijsje? Verfrissende fruitsmaken of heerlijke roomsmaken? Van Delicioso in Erpe-Mere tot Cream&Crunch in Zottegem: in deze 10 ijssalons in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen smul jij van een heerlijk verfrissend ijsje.
 3. BIJZONDER WONEN. Joost en Caroline ruilden hun nieuwbouw voor grandeur van Villa Madonna: “Al veel beulenwerk verricht, maar we koesteren onze thuis”
  PREMIUM
  RONSE

  BIJZONDER WONEN. Joost en Caroline ruilden hun nieuwbouw voor grandeur van Villa Madonna: “Al veel beulenwerk verricht, maar we koesteren onze thuis”

  Joost Van Goethem (48) en Caroline Van den Bossche (47) woonden in een comfortabele nieuwbouw met alles erop en eraan in Lovendegem toen hij in 2018 uit nieuwsgierigheid het woord ‘kasteel’ intikte op Google. Sindsdien is het leven van het koppel behoorlijk veranderd en rijst stilaan de vraag waar dit alles gaat eindigen. “Onze eigen kinderen verklaarden ons voor gek…”