Papa Pieter Demeulemeester, mama Nele De Medts, broer Lars en zusje Liv zetten alles op alles nu Lara opnieuw kanker heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Papa Pieter Demeulemeester, mama Nele De Medts, broer Lars en zusje Liv zetten alles op alles nu Lara opnieuw kanker heeft. © Geert Desmytere/ Instagram/prinses___lara

‘Prinses Lara’ heeft opnieuw kanker: “Palliatieve of een zware behandeling met hooguit 15% overlevingskans. We gaan ervoor”

Vorig jaar kleurde de Ronde van Vlaanderen roze om ‘prinses Lara’ te steunen. Terwijl de renners vochten op de kasseien, was deze peuter van bijna 2 jaar oud haar chemoparcours begonnen. Dat deed het meisje zo dapper dat ze de kankercellen uit de koers leek te rijden. Maar in dit nieuwe wielerseizoen is er voor haar ouders alleen nog verdriet en angst om haar te verliezen. “En een heel klein beetje hoop, dat we met twee handen grijpen. Zusje Liv kijkt ernaar uit om haar zus te helpen redden met beenmerg.”

15 reacties

 • Christel Schoups

  2 dagen geleden
  Heel veel sterkte klein poppetje en moge uw zusje de redding zijn heel veel liefdevolle knuffeltjes ❤️❤️❤️❤️
 • pascal VLERICK

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte, kleine lieve meid. Hopelijk komt alles goed, hé. Veel liefs❤️🙏🏻
 • Gilbert De Meyer

  2 maanden geleden
  heel veel sterkte meid en vooral moed , moed om te leven, want daar schuilt de hulp, niet zo zeer in de chemo. Ik weet wat ik vertel, heb het zelf ook ervaren.
 • Sarah olemans

  2 maanden geleden
  Veel sterkte gewenst aan Lara en haar familie. Een kaarsje branden en hopen/bidden dat het allemaal goed komt.
 • Kevin Martens

  2 maanden geleden
  Veel beterschap sterke meid ❤️