De kleuters en hun juffen in actie.
Volledig scherm
De kleuters en hun juffen in actie. © Foto Ronny De Coster

Oudervereniging trakteert leerlingen De Bosrank op een dansfeestje

ZingemUitstel betekent niet altijd afstel: de leerlingen van de gemeentelijke basisschool de Bosrank kregen van de Oudervereniging van de school dan toch nog een schoolfuif cadeau.

 1. Van een maïsdoolhof tot een dancefestival: onze weekendtips voor de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van een maïsdool­hof tot een dancefesti­val: onze weekend­tips voor de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Het belooft komend weekend weer prachtig weer te worden. Ideale omstandigheden dus voor een gezellig uitje met de hele familie. Wij steken een handje toe en lijsten vijf tips op voor activiteiten op zaterdag 6 en zondag 7 augustus in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Zin om met de kinderen te verdwalen in een maïsdoolhof, of uit de bol te gaan tijdens een dancefestival? Het kan dit weekend allemaal.
 2. Tasanee (29) brengt met start-up stijlvolle en ecologische polo’s op de markt: “Dankzij wisselbare kragen en tijdloze kleuren raken ze niet uit de mode”
  PREMIUM
  Kruisem

  Tasanee (29) brengt met start-up stijlvolle en ecologi­sche polo’s op de markt: “Dankzij wisselbare kragen en tijdloze kleuren raken ze niet uit de mode”

  Een stijlvol poloshirt dat ecologisch en multifunctioneel is? Tasanee Sonck (29) uit Kruisem brengt het op de markt met haar start-up Colet - Collars in Colours. Ze vervaardigt damespolo’s uit bamboetextiel en voorziet die van een afritsbare kraag. “Daardoor draag je de comfortabele poloshirts tijdens het sporten, op het werk en in je vrije tijd", zegt Tasanee.