Marc De Bel.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc De Bel. © Foto Ronny De Coster

Op deze 5 terrassen wil jeugdboekenschrijver Marc De Bel ‘zijn schade’ inhalen: “Nog geen minivoetbal, maar ons cafeetje gaat wel open”

Kruisem“Als het over horeca-bezoek gaat, hebben we veel schade in te halen”, knipoogt Marc De Bel. Vlaanderens populairste jeugdboekenschrijver vertelt naar welke adressen hij na de heropening van de horecaterrassen zo snel mogelijk naartoe wil.

  1. Oppositie niet te spreken over negeren van het advies over verkavelingsproject Processiestraat: “Ondenkbaar dat het schepencollege het verslag naast zich zou neerleggen”
    PREMIUM

    Oppositie niet te spreken over negeren van het advies over verkave­lings­pro­ject Processie­straat: “Ondenkbaar dat het schepencol­le­ge het verslag naast zich zou neerleggen”

    De oppositie in de gemeenteraad van Wortegem-Petegem zette zich tijdens de jongste zitting opnieuw sterk af tegen de plannen van de liberale meerderheid om een bouwproject te realiseren aan de Processiestraat en Diepestraat, op de huidige terreinen van Sparta Wortegem. De goedkeuring van de wegeniswerken leidde tot hevige discussies.