"Misschien moeten we de volksraadpleging deze keer ook digitaal organiseren", bedenkt Geoffrey Verleyen (Open Vld).
Volledig scherm
"Misschien moeten we de volksraadpleging deze keer ook digitaal organiseren", bedenkt Geoffrey Verleyen (Open Vld). © Ronny De Coster

Ook Open Vld Kruisem wil een brede burgerbevraging over gemeentefusie: “We stellen onze expertise ter beschikking”

KruisemOok in de gemeente Kruisem klinkt opnieuw de roep om een volksraadpleging over een mogelijke gemeentefusie. “Wij willen een brede burgerparticipatie, bij alle lagen van de bevolking. En dat kan misschien wel op een moderne manier”, zegt Open Vld-fractievoorzitter Geoffrey Verleyen.

 1. Van oorbellen maken tot babymassage: met deze 6 winterworkshops in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Denderstreek en Vlaamse Ardennen

  Van oorbellen maken tot babymassa­ge: met deze 6 winterwork­shops in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen kom jij de koude dagen door

  Nu de eindejaarsperiode is gepasseerd, beginnen velen alvast af te tellen naar de zomer. Maar ook in de winter staan er allerlei leuke activiteiten gepland. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan een winterworkshop. Van oorbellen maken in Beerlegem tot een workshop babymassage in Nederzwalm-Hermelgem: tussen deze zes winterworkshops in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen vind je ongetwijfeld voor elk wat wils.
 1. Guido looft fikse beloning uit voor gouden tip naar inbrekers: “Ik word kwaad van zo’n lui die hardwerkende mensen bestelen. Ze hebben geluk dat ik niet thuis was”
  PREMIUM
  Oudenaarde/Welden

  Guido looft fikse beloning uit voor gouden tip naar inbrekers: “Ik word kwaad van zo’n lui die hardwerken­de mensen bestelen. Ze hebben geluk dat ik niet thuis was”

  Inbrekers zijn in Welden aan het werk geweest in de villa van Guido ‘Panthera’ Vanluchene, gekend van onder meer het aanpalende Amerikaanse restaurant Route 46. Opmerkelijk: het slachtoffer is zelf op reis en weet nog niet wat er is gestolen, maar looft alvast een fikse beloning uit voor de gouden tip naar de dader(s).