Ook dit jaar dwarrelen geen parachutes met eieren neer in Kruishoutem.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook dit jaar dwarrelen geen parachutes met eieren neer in Kruishoutem. © Ronny De Coster

Ook dit jaar geen Gulden Eifeesten in Kruishoutem: “Onzekerheid is te groot”

KruishoutemOok dit jaar moet Kruishoutem het in het paasweekend stellen zonder Gulden Eifeesten. Het feestcomité van Gulden Eifeesten heeft beslist om het grootste feest van het jaar in Kruishoutem te annuleren. “Het zorgeloos organiseren van een vijfdaags feest-evenement in onze gemeente is helaas onmogelijk”, motiveert comitévoorzitter en burgemeester Joop Verzele de afgelasting.

 1. Van fotografie in Aalst tot schilderkunst in Oudenaarde: deze 7 kunstenaars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van fotografie in Aalst tot schilder­kunst in Oudenaarde: deze 7 kunste­naars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei vindt Atelier in Beeld plaats. Tijdens dit weekend kan je bij honderden kunstenaars uit heel Vlaanderen langs gaan om een kijkje te nemen in hun werkplaats. Wij selecteerden 7 leuke ateliers die je kan bezoeken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen: van fotografie in Aalst tot schilderkunst in Oudenaarde.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.