Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Hans Verbeke

Ook derde inbreker gevat na klopjacht

Waregem / KruisemOok de derde verdachte van de inbraak in een mobilhome zondagnamiddag in Waregem is gevat. Het trio werd op heterdaad betrapt, waarna een klopjacht ontstond met helikopter en speurhond. Twee verdachten werden zondag al snel gevat. De derde werd pas zondagavond laat gevat op de snelwegparking in Kruisem.

 1. Deze keikoppen lieten dertig jaar geleden de kasseien van de Vlaamse Ardennen beschermen: “Toen maakten we ons niet populair, maar intussen weet iedereen wel beter”
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen

  Deze keikoppen lieten dertig jaar geleden de kasseien van de Vlaamse Ardennen beschermen: “Toen maakten we ons niet populair, maar intussen weet iedereen wel beter”

  Drie medewerkers van de regionale milieuvereniging Milieufront MOW zijn opgenomen in de ‘Orde van Bescherming Kasseipatrimonium’. Paul Van Ceunebroeck, Marc De Jonghe en Robin Vanheuverswyn kregen het bijna dertig jaar geleden voor mekaar dat 25 kasseistroken in de Vlaamse Ardennen geklasseerde monumenten werden. “We haalden ons toen de woede van een pak mensen op de nek. Maar intussen blijkt toch al lang dat we het gelijk aan onze kant hadden”, bedenken ze.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.