thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Nachtelijke inbraak in huis in Kruishoutem

Er is zaterdagnacht ingebroken in een huis in het centrum van Kruishoutem.

0 reacties

 1. Françoise Opsomer rondt met Zullen we zwijgen? na 30 jaar trilogie af: begonnen als secretaresse van Hugo Claus, nu het liefst schrijvend aan een cafétafel
  PREMIUM
  RONSE

  Françoise Opsomer rondt met Zullen we zwijgen? na 30 jaar trilogie af: begonnen als secretares­se van Hugo Claus, nu het liefst schrijvend aan een cafétafel

  Francoise Opsomer (62) uit Ronse publiceerde samen met Wim Trommelmans Zullen we zwijgen?, de derde roman van hun trilogie over de zustersteden Gent, Antwerpen en Brugge. Ze begonnen onder het pseudoniem Weduwe Oppermans aan dat drieluik in 1990, toen ze nog partners waren, zakelijk én relationeel. “Ik kan me voorstellen dat de titel van het laatste boek op enige ironie wordt onthaald door wie mij kent”, grijnst Françoise.
 2. Ex-rennner Willy Van Malderghem (73) prijkt op gevel in Gavere in aanloop naar BK Tijdrijden: “Nooit gedacht dat die eer me nog te beurt zou vallen”
  PREMIUM
  Gavere

  Ex-rennner Willy Van Malderghem (73) prijkt op gevel in Gavere in aanloop naar BK Tijdrijden: “Nooit gedacht dat die eer me nog te beurt zou vallen”

  Op een gevel aan de Vluchtenboerstraat in Gavere is een iconisch beeld van de Gaverse renner Willy Van Malderghem geschilderd. Het beeld vormt er een blikvanger in de aanloop naar het BK Tijdrijden dat de gemeente organiseert. “Nooit gedacht dat me vijftig jaar na die legendarische Parijs-Roubaix zo’n eerbetoon te beurt zou vallen”, bedacht de renner bij de voorstelling.