Maïté van der Bruggen (39) en David De Ryck (43) pakken in de nieuwe Hermelijn uit met een nieuw concept.
Volledig scherm
PREMIUM
Maïté van der Bruggen (39) en David De Ryck (43) pakken in de nieuwe Hermelijn uit met een nieuw concept. © Ronny De Coster

Maïté en David maken van De Hermelijn in Wannegem een loungebar met galerij: “Genieten van hapje en drankje zonder verplichtingen”

Wannegem-LedeIn hartje Wannegem krijgt het voormalige restaurant De Hermelijn een verrassend nieuwe invulling. Maïté van der Bruggen (39) en David De Ryck (43) maken er een kunstgalerij van, die véél toegankelijker is dan elke andere. “Hier kom je iets drinken en kijk je rond. Als je dat wil”, zeggen ze.

  1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
    Jobat

    Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

    Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.