Volledig scherm
© thinkstock

KSA Kruishoutem serveert pasta op Italiaanse avond met voor het eerst ook meeneemporties

Bij de KSA Kruisem gaan op zaterdag 5 oktober kilo’s pasta de kookpot in. Voor het eerst is er ook afhaal. Vooraf bestellen is wel de boodschap.

 1. De coronacijfers in Kruisem van dinsdag 20 oktober

  De coronacij­fers in Kruisem van dinsdag 20 oktober

  In Kruisem zijn er op één dag 9 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 9. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 56 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Kruisem komt dat getal nu op 356 te liggen. Kruisem heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Gabriela (27) verlamde haar eigen kind, maar schoof de schuld van zich af: “Goed dat we die leugens nu kunnen rechtzetten”
  PREMIUM

  Gabriela (27) verlamde haar eigen kind, maar schoof de schuld van zich af: “Goed dat we die leugens nu kunnen rechtzet­ten”

  Gabriela J. gaat niet in beroep. De 27-jarige bejaardenverzorgster uit De Pinte zit momenteel een celstraf van 42 maanden cel uit nadat ze begin dit jaar haar baby door elkaar heeft geschud. Ze wees achtereenvolgens de onthaalmoeder en haar man Jürgen aan als schuldigen. Vreselijke leugens die Heidi Huys, Jürgens zus, voor eens en voor altijd wil ontkrachten.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement