Forto Ronny De Coster
Volledig scherm
© Forto Ronny De Coster

Kruishoutem Classic Tour trekt door de Vlaamse Ardennen

KruishoutemLiefhebbers van oldtimers blazen op zaterdag 9 juli verzamelen in Kruisem voor de Kruishoutem Classic Tour.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Bestolen vrachtwagenchauffeur woedend over behandeling van zijn dossier: “Het enige wat de politie doet is mij een klacht voorleggen wegens dierenmishandeling van de hond die alarm sloeg”
  PREMIUM
  KRUISEM/OUDENAARDE

  Bestolen vrachtwa­gen­chauf­feur woedend over behande­ling van zijn dossier: “Het enige wat de politie doet is mij een klacht voorleggen wegens dierenmis­han­de­ling van de hond die alarm sloeg”

  Eerder deze maand probeerden nachtelijke dieven diesel te stelen uit vier vrachtwagens van Hans Antheunis die geparkeerd stonden voor zijn deur in Den Bos in Zingem. De hond Pablo voorkwam erger. Afgelopen donderdag stond de politie aan deur met een klacht over dierenverwaarlozing. Hans is heel erg boos.