Koffiebrander Chris Moreels en bierbrouwer Alain Senechal met het koffiebier dat ze samen hebben bedacht.
Volledig scherm
Koffiebrander Chris Moreels en bierbrouwer Alain Senechal met het koffiebier dat ze samen hebben bedacht. © rv

Koffiebrander uit Kruisem en brouwer uit Eke bedenken samen een koffiebier: “Combinatie van koffie en bier is niet zo ongewoon als ze lijkt”

Kruisem/EkeKoffiebrander Buizerd & Saars en OostEke Brouwers slaan de handen in elkaar en fleuren Kerstmis op met een nieuwigheid: koffiebier. “De combinatie koffie en bier is niet zo ongewoon als ze misschien lijkt”, zeggen koffiebrander Chris Moreels en bierbrouwer Alain Senechal.

 1. Kleuters kregen maandenlang cocaïne toegediend, ouders riskeren nu dertig maanden: “We gebruikten nooit met kinderen bij, drugs kwamen van dealer van mijn ex”
  PREMIUM
  Waregem / Kruisem

  Kleuters kregen maanden­lang cocaïne toegediend, ouders riskeren nu dertig maanden: “We gebruikten nooit met kinderen bij, drugs kwamen van dealer van mijn ex”

  Een ex-koppel uit Waregem moest zich maandag verantwoorden nadat hun zoontje en dochtertje maandenlang cocaïne kregen toegediend. Dat bleek uit de urine- en haartesten, nadat de kinderen geplaatst werden. Het koppel was zelf verslaafd, vooral de vrouw kampte met een zware verslaving. “Het moet de dealer van mijn ex-partner geweest zijn, ik kan anders geen verklaring geven hoe ze eraan zijn geraakt”, huilde de vader maandagmorgen op de rechtbank.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie