Het vakantiekamp vindt plaats in de turnzaal van de gemeenteschool, maar de deelnemers trekken er ook op uit om te schaatsen en te zwemmen.
Volledig scherm
Het vakantiekamp vindt plaats in de turnzaal van de gemeenteschool, maar de deelnemers trekken er ook op uit om te schaatsen en te zwemmen. © Archieffoto Ronny De Coster

Kinderen kunnen vijf dagen spelen en sporten op krokusvakantiekamp in Zingem

Ouders die voor hun kinderen (van 6 tot 12 jaar) nog op zoek zijn naar ontspanning tijdens de krokusvakantie, kunnen ze nog inschrijven voor het vijfdaagse krokussportkamp van de gemeente.

 1. Waarom de rusthuizen in de Vlaamse Ardennen vandaag zo zwaar getroffen worden: “Gevolg van de aangepaste teststrategie”
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen

  Waarom de rusthuizen in de Vlaamse Ardennen vandaag zo zwaar getroffen worden: “Gevolg van de aangepaste teststrate­gie”

  Liefst 170 besmettingen in Home Sint-Petrus en Home Vijvens in Kruisem, 45 in WZC De Linde in Wortegem-Petegem en 43 in het woonzorgcentrum in Lierde. Zaterdag kwamen er ook nog eens 29 bij in het woonzorgcentrum in Horebeke. De cijfers in de woonzorgcentra in de Vlaamse Ardennen kleuren de jongste dagen bloedrood. Wat is er aan de hand? Wij maakten een analyse met biostatisticus Geert Molenberghs (UHasselt/KUL). “Ik vermoed dat de piek ook hier bereikt is”, aldus de professor.
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt