Kersthuis van Steve is weer klaar: “Ik had door corona meer tijd, maar vooral nog meer motivatie om lichtpuntjes te brengen”

KruisemLiefhebbers van feeërieke kerstversiering maken de komende weken best een ommetje langs ’t Stroomken in Zingem. Steve Vanden Neste overtreft dit jaar alle eerdere edities van zijn kerstspektakel.“Door de corona had ik meer tijd, maar vooral: in deze bizarre tijd ben ik nog meer gemotiveerd om mensen lichtpuntjes te brengen”, zegt Steve.

 1. Nieuw mobiliteitsplan moet woonwijken in Oudenaarde leefbaarder maken: is ringweg oplossing om het drukke verkeer uit de stad weren?
  PREMIUM
  Oudenaarde

  Nieuw mobili­teits­plan moet woonwijken in Oudenaarde leefbaar­der maken: is ringweg oplossing om het drukke verkeer uit de stad weren?

  Hoe kan het stadsbestuur van Oudenaarde de verkeersveiligheid en de leefbaarheid in het centrum en de deelgemeenten verhogen? Het studiebureau dat aan het mobiliteitsplan werkt, heeft twee scenario’s klaar. Blijft het doorgaand verkeer de bestaande in- en uitvalswegen gebruiken? Of kiest de stad voor de aanleg van een nieuwe ringweg? Dan zijn vooral voor Eine de gevolgen heel drastisch.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter