De gemeente werft animatoren aan voor Speelpleinwerking Eilaba (foto) en Speelpleinwerking ‘t Fluitje
Volledig scherm
De gemeente werft animatoren aan voor Speelpleinwerking Eilaba (foto) en Speelpleinwerking ‘t Fluitje © Foto Ronny De Coster

Jeugddienst organiseert online infomoment om animatoren te werven voor speelpleinwerking

KruisemDe jeugddienst van de gemeente Kruisem organiseert op vrijdag 9 april een online infomoment met quiz om animatoren te werven voor de gemeentelijke speelpleinwerking.

 1. Tournée générale: Restaurant De Kring heropent na jaar vol verbouwingen en véél vrije tijd: “Ik zal het voorlezen van verhaaltjes aan mijn kinderen ‘s avonds missen”
  PREMIUM
  Wortegem-Petegem

  Tournée générale: Restaurant De Kring heropent na jaar vol verbouwin­gen en véél vrije tijd: “Ik zal het voorlezen van verhaal­tjes aan mijn kinderen ‘s avonds missen”

  Françoise Tack (67) en haar zoon Fabien Meert (41) starten in een opgefrist restaurant De Kring aan de heropening van de horeca zaterdag. Net voor de lockdown van vorig jaar begonnen ze aan hun verbouwingswerken, waar ze plots bijzonder veel tijd voor hadden. Na een jaar quality time met de kinderen, hopen ze dat het vanaf zaterdag wordt zoals in de voorbije 25 jaar: àlles voor de klanten. “Mijn kinderen zullen moeten wennen aan de nieuwe situatie”, glimlacht Fabien.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”