Dennie Christian blikvanger tijdens Meerskantfeesten

Op de wijk Meerskant  is men in en rond de ruime feestent aan de Wittelstraat aan de 19de editie van een feestweekend toe. Guy De Rouck en zijn team hebben terug voor een programma gezorgd vol muziek, sport en show. 

0 reacties

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Joris opent duurzaam restaurant ‘George Burger Place’ in Gavere: “Een goed gemaakte hamburger is geen fastfood”
  PREMIUM
  Gavere

  Joris opent duurzaam restaurant ‘George Burger Place’ in Gavere: “Een goed gemaakte hamburger is geen fastfood”

  Aan de Gentsebaan nabij het kruispunt De Vogelzang op de grens van Gavere en Nazareth heeft Joris Matthys (39) het hamburgerrestaurant George Burger Place geopend. “We tillen de hamburger naar een hoger niveau door te werken met plaatselijke, gepassioneerde leveranciers en door tijd te nemen voor de bereiding. Daarom is ons restaurant ook geen fastfoodtent”, vertelt Joris.