“De winterwijn is het eerste artisanale product van een heel reeks", voorziet Rik ‘Bassie’ Vandenhove.
Volledig scherm
PREMIUM
“De winterwijn is het eerste artisanale product van een heel reeks", voorziet Rik ‘Bassie’ Vandenhove. © Repro Ronny De Coster

Cafébaas Rik ‘Bassie’ Vandenhove lanceert delicatessenmerk Tching: “We beginnen met artisanale winterwijn, maar er komt veel meer”

Zingem/OudenaardeTerwijl hij zijn bekende dorpscafé ’t Paradijs aan het Kerkplein van Zingem noodgedwongen nog gesloten houdt, komt Rik ‘Bassie’ Vandenhove met een verrassend initiatief. Samen met de Oudenaardse bakker Frank Vanden Heede lanceert hij een delicatessenmerk. “We beginnen met een eigen artisanale winterwijn, maar er komen ook bokkenpootjes en nog veel meer”, voorziet de creatieve cafébaas.

 1. Domme dief die wisselautomaat kraakt, wil alle camera’s uitschakelen en komt daardoor nog meer in beeld
  PREMIUM
  Ronse

  Domme dief die wisselauto­maat kraakt, wil alle camera’s uitschake­len en komt daardoor nog meer in beeld

  Bij een kraak in het wassalon Azura aan het Delhayeplein in Ronse is een man aan de haal gegaan met al het geld uit de wisselautomaat. Of de verdachte lang uit de klauwen van de politie zal blijven, lijkt onwaarschijnlijk. Door te proberen om alle bewakingscamera’s uit te schakelen, kwam de verdachte net nog meer in beeld. En dat levert opmerkelijke videobeelden op.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen