Bewoners en begeleiders van het Huis Zingem.
Volledig scherm
Bewoners en begeleiders van het Huis Zingem. © Ronny De Coster

Bewoners van Huis Zingem starten gratis afhaalpunt voor je internetaankopen

Pakjes die je bestelt via het internet moeten voortaan niet langer in weer en wind aan je voordeur staan tot je thuiskomt en je moet ook niet meer vrezen dat ze verdwijnen: bewoners van ‘Huis Zingem’ starten met een afhaalpunt waar je je bestelling kan laten leveren en afhalen wanneer het je past. “Je hoeft ons hiervoor niets te betalen: we doen dit voor de sociale contacten van onze bewoners”, kondigen ze aan.

1 reactie

 • Stijn Verstraeten

  1 jaar geleden
  Mooi initiatief
 1. ’t Is gebeurd! Aimé (97) kreeg als eerste Oost-Vlaming zijn coronavaccin: “Niet eens iets van gevoeld. Nu kan ik 100 jaar worden!”
  PREMIUM
  Aalter

  ’t Is gebeurd! Aimé (97) kreeg als eerste Oost-Vla­ming zijn coronavac­cin: “Niet eens iets van gevoeld. Nu kan ik 100 jaar worden!”

  Aimé Bruggeman (97) heeft woensdagvoormiddag in het woonzorgcentrum Veilige Have in Aalter als eerste Oost-Vlaming zijn coronaspuitje gekregen. Meteen daarna volgden de 380 andere rusthuisbewoners, vaak in hun eetzaal en dus letterlijk tussen de soep en de patatten. Morgen volgen nog de 170 bewoners van de serviceflats. Zowat elke bewoner in Veilige Have rolde zijn mouw maar al te graag op, en zowat allemaal met dezelfde reden. “Hopelijk mogen we snel weer meer bezoek krijgen in het rusthuis!” Wij gingen veilig mee op de eerste vaccinatieronde.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"