Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Ronny De Coster

Bestuurder zo zwaar onder invloed dat politie rijbewijs voor 15 dagen intrekt

Oudenaarde/Kruisem/Wortegem-PetegemAgenten van de politiezone Vlaamse Ardennen voerden naar aanleiding van het ‘Weekend zonder alcohol achter het stuur’ controles uit op de Deinsesteenweg in Kruisem, de Oudenaardseweg in Wortegem-Petegem en in de Ronseweg in Oudenaarde.

 1. HUIZENJACHT. Lotenhulle en Poeke, twee dorpen tussen Aalter en Deinze: “Weinig nieuwbouw, dus weinig aanbod”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Lotenhulle en Poeke, twee dorpen tussen Aalter en Deinze: “Weinig nieuwbouw, dus weinig aanbod”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen, en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Deze week: Lotenhulle en Poeke, twee dorpen uit de fusiegemeente Aalter. Maar je moet veel geduld - of geluk - hebben, want het aanbod is er bijzonder beperkt. “Lotenhulle en Poeke zijn rustig gelegen dorpen waar weinig te koop komt”, zegt Stijn Mortier van Immo M-Project
  Lotenhulle, Poeke
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.