Het landbouwvoertuig ligt gekanteld in de gracht naast de rijbaan.
Volledig scherm
Het landbouwvoertuig ligt gekanteld in de gracht naast de rijbaan. © GEDR

Bestuurder (19) overleden nadat tractor in gracht langs N60 in Kruisem kantelt

KRUISEM/DEINZEBij een ongeval met een tractor op de N60 in Ouwegem (Kruisem) is zondagavond de 19-jarige bestuurder van het landbouwvoertuig om het leven gekomen.

 1. Discussie over parkeerverbod in Hanestraat na klacht over café Arona: “Dit neigt naar vriendjespolitiek”
  PREMIUM
  Nazareth

  Discussie over parkeerver­bod in Hanestraat na klacht over café Arona: “Dit neigt naar vriendjes­po­li­tiek”

  Danscafé Arona heeft voor een pittige discussie gezorgd op de laatste gemeenteraad van Nazareth. Na een klacht van een buurtbewoonster werd op voorstel van mobiliteitsschepen Ivan Schaubroeck (CD&V) een parkeerverbod ingevoerd in een deel van de Hanestraat, maar oppositiepartij N-VA verwijt de schepen aan vriendjespolitiek te doen. Ook cafébaas Chris Dhondt is niet te spreken over het verbod.
 2. Van Pater Mestdagh tot headbangen in de Brielpoort: Jan Delvaux vereeuwigt popgeschiedenis van de regio Leie Schelde in zaalshow en boek
  Regio Leie Schelde

  Van Pater Mestdagh tot headbangen in de Brielpoort: Jan Delvaux vereeuwigt popgeschie­de­nis van de regio Leie Schelde in zaalshow en boek

  Belpopexpert Jan Delvaux trekt door Vlaanderen met zijn Belpop City Specials en hierbij mag de regio Leie Schelde niet ontbreken. Op zaterdag 4 februari staat hij op de planken van Leietheater in Deinze met verhalen en weetjes over lokale muziekhelden, gaande van Johan Verminnen tot De Krekelmuit. Later volgt nog een boek over the sound of Leie Schelde.