Alfred Amelotstraat tussen Zingem en Asper afgesloten voor blussen schoorsteenbrand

Zingem/AsperPolitie en brandweer hebben woensdagavond de Alfred Amelotstraat in Zingem afgesloten voor het blussen van een schoorsteenbrand.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Gemeentebestuur vraagt minister Lydia Peeters om verkeersveiligheid op gewestwegen nog beter aan te pakken: “Dankbaar om wat er al gerealiseerd werd. Maar ons verbetervoorstel heeft de steun van de buurtbewoners”
  PREMIUM
  WORTEGEM-PETEGEM

  Gemeentebe­stuur vraagt minister Lydia Peeters om verkeers­vei­lig­heid op gewestwe­gen nog beter aan te pakken: “Dankbaar om wat er al gereali­seerd werd. Maar ons verbeter­voor­stel heeft de steun van de buurtbewo­ners”

  De gemeenteraad van Wortegem-Petegem vraagt aan het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) om de verkeersveiligheid te verhogen op de gewestwegen Kortrijkstraat (N453) en Deinzestraat (N459). Het stuk tussen de Berchemweg (N8) en Kortrijkstraat zou een tolweg moeten worden, op de Kortrijkstraat in de bebouwde kom van Petegem moet trajectcontrole komen.