De organisatoren van Nokere Koerse maken van hun affiche elk jaar een blikvanger.
Volledig scherm
De organisatoren van Nokere Koerse maken van hun affiche elk jaar een blikvanger. © Foto Ronny De Coster

Affiche Danilith Nokere Koerse zet mannen en vrouwen op gelijke voet, maar van wie zijn die koersbenen?

Kruisem/DeinzeDe organisatoren van de Danilith Nokere Koerse hebben de affiche van de wielerklassieker voorgesteld. Een mannen- en vrouwenbeen, naast elkaar op het podium en de slogan ‘In Nokere staat iedereen op gelijke voet’ benadrukken de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen in de wedstrijd.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Gulden Eifeesten nieuwe stijl met verkiezing Eikoningin en Eierboer in één show: “Moderner en met een pak straffe artiesten”

  Gulden Eifeesten nieuwe stijl met verkiezing Eikoningin en Eierboer in één show: “Moderner en met een pak straffe artiesten”

  Er is in Kruishoutem flink gesleuteld aan de Gulden Eifeesten nieuwe stijl. “We hebben niet alleen een paar straffe namen op onze affiche, maar organiseren onder meer de verkiezing van de Eikoningin en Eierboer op een andere manier”, kondigt comité-voorzitter Joop Verzele aan. Wie zijn de kandidaten en hoe ziet het eivolle paasweekend in Kruishoutem eruit?
  Kruishoutem