11.groep Kruisem
Volledig scherm
© 11.groep Kruisem

25ste chili con carne voor 11.11.11 in Kruisem

KruisemDe Kruisemse 11.groep organiseert op zaterdag 13 november de samen met de gemeente en veel vrijwilligers een straatactie en de 25e chili con/sin carne ten voordele van de actie 11.11.11.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 2. AZ Oudenaarde schakelt hoogtechnologische robot in bij knie-operaties: ‘Patiënt heeft minder kans op complicaties en herstelt ook sneller”
  PREMIUM
  Oudenaarde

  AZ Oudenaarde schakelt hoogtechno­lo­gi­sche robot in bij knie-operaties: ‘Patiënt heeft minder kans op complica­ties en herstelt ook sneller”

  De dienst orthopedie van AZ Oudenaarde heeft een robot in gebruik genomen voor het plaatsen van knie-implantaten. “Deze innovatieve technologie zorgt voor meer precisie en een operatieplan op maat van de patiënt. Het vermindert ook het risico op complicaties na de operatie”, zegt dr. Jens De Vos, orthopedisch chirurg in AZ Oudenaarde.