1. HUIZENJACHT. Kruishoutem, een landelijke gemeente die goed bereikbaar is: “Als je in de groene buitenrand wil wonen, tel je al snel 400.000 euro neer”
  PREMIUM
  Kruishoutem

  HUIZEN­JACHT. Kruishou­tem, een landelijke gemeente die goed bereikbaar is: “Als je in de groene buitenrand wil wonen, tel je al snel 400.000 euro neer”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Kruishoutem, waar je dankzij de nabijheid van de E17 ook vlot geraakt, maar ook 50 jaar terug in de tijd gekatapulteerd wordt. “Voor het nieuws van de dag loop je even langs bij de slager.” Goedkoop is het er evenwel niet.

Populair in HLN+ REGIO

 1. Van Vege•ta•ble tot Fistro: in deze 6 zaken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen probeer jij de lekkerste vegan maaltijden uit
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van Vege•ta•ble tot Fistro: in deze 6 zaken in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen probeer jij de lekkerste vegan maaltijden uit

  In november kan je meedoen met de Try Vegan Challenge. Vegan eten heeft namelijk niet alleen een positieve impact op je gezondheid, maar ook op het klimaat en het dierenwelzijn. Bovendien hoeft een vegan maaltijd niet saai te zijn, maar kan je met vegan gerechten zorgen voor meer variatie op je bord. Wil jij graag eens vegan proberen? Dan helpen we je met deze zaken alvast op weg. Van Vege•ta•ble in Wortegem-Petegem tot Fistro in Aalst: in deze 6 zaken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen probeer jij de lekkerste vegan maaltijden uit.